13 victòries a la penúltima jornada del 2018

Importantíssim triomf el que esta jornada ha aconseguit el Cadet A, que si bé no el trau dels llocs de descens, el fica a un punt de la permanència. Tal volta este siga el millor resultat dels que s’han aconseguit pels nostres, on també hem de fer referència al nou empat (i ja en van dos seguits) de l’Aleví A, que s’ha vist relegat del liderat del grup, i on destaquem el liderat que han abastat les jugadores d’Anna Alcaraz.

Qui no fa errar fou l’Infantil B que guanyà el seu partit, i que no es va vorer beneficiat del duel entre els seus perseguidors, on el 2n guanyà a casa del 3r. Tot el contrari li succeí a l’Infantil C, que es va vorer sorprès per un conjunt que, gràcies a la derrota dels nostres, el supera a la classificació.

Les fèmines aprofitaren el cap de setmana per recuperar la jornada pendent per la gota freda. Les més beneficiades foren les jugadores de l’Aleví, que remuntaren un resultat advers per fer-se amb el liderat del grup. Les del Cadet a punt estigueren de dir adéu a la lliga, menys mal que un solitari gol les va donar la victòria, en el que era el quart partit seguit on no reben cap gol les de Pau Calatayud; mentre que l’amateur desaprofitava una gran oportunitat per augmentar llocs a la classificació en empatar davant un rival directe.

Crònica del Sant Rafel  5  -  Peña Madridista de Ibi  4

Alegria i satisfacció el darrer dissabte si l’encontre haguera acabat als 80’, ja que el Sanra trencava la ratxa de tres derrotes consecutives, a més marcant 5 gols davant els seus aficionats, els mateixos que veieren com el rival feia 3 gols en poc més de 10 minuts i que feren patir la parròquia local.

L’encontre ja començà amb els d’Ibi avançant-se ben prompte. Fou a la treta d’un córner quan portaren el nerviosisme als rogets. Però Cambreta ficava l’empat abans del quart d’hora en superar per dalt el porter alacantí. Seria de nou el davanter ontinyentí qui ficaria per davant el Sanra, en aprofitar al fil de la mitja hora un rebuig del porter. En plena ofensiva local, Bernat feia el seu primer gol en lliga dos minuts després, superant per baix l’eixida del porter visitant.

I al 43, una falta treta magistralment per Francesc, trobà rematador en el central Iñaki (ja en suma 4), qui de cap feia estèril la resposta del camcerber forani.

Passada la mitja hora, el “9” local abandonava el terreny de joc lesionat, deixant el seu lloc al debutant Joan Ribera (juvenil de 1r any). Poc després Glodi transformava un penal que li havien fet a ell mateix. Restaven una vintena de minuts i el 5-1 relaxà en excés els d’Àngel Guarner, que després d’una picabaralla eixiren perdent, ja que els d’Ibi marcaren als 83’, 90’ i 92’. Menys mal que no restà ja temps ni per traure del centre del camp, i els rogets aconseguien sumar 3 punts després de quatre jornades sense fer-ho.

Jugaren pel Sanra: Aitor, Maxi, Iñaki, Salva, Huertas, Toni, Bernat (Àlex 73’), Francesc (Javi 71’), Glodi, Luis i Cambreta (Joan 63’).

Per la propera jornada, el Sant Rafel visita el conjunt més en forma de la lliga: el Petrelense, qui encadena onze triomfs consecutius, i que tret de les dues primeres jornades, en tots els partits jugats ha marcat dos o més gols, demostrant que són un dels candidats a l’ascens. Puntuar en este partit que tanca la primera volta, seria molt positiu per acomiadar el 2018.