<%=Club.Nombre %>

Ja ha començat la post-temporada


El darrer cap de setmana fou el primer sense competició lliguera, amb el que es donava el tret d’eixida als nombrosos tornejos post-temporada que realitzen gran quantitat d’equips, com també farà la nostra Escola els propers 22 i 23 de juny.

Així que la FEBO va estar present a dos cites: Benigànim i Nazaret, a València. Va ser a la Vall d’Albaida on un combinat de jugadors de l’Aleví A i E, dirigits per Pepe Garcia s’alçaren amb el triomf final en superar al partit decisiu el Tavernes per 2-4. Anteriorment a la fase de grups havien derrotat 0-2 l’Agullent i empatat a zero amb els amfitrions. Ja en les semifinals guanyaren també per 2-4 el Ciutat de Xàtiva, proclamant-se posteriorment campions d’un torneig on el jugador David Garcia Alventosa (Aleví A) fou triat com a millor del torneig de Benigànim 2019.

Per la seua banda el Prebenjamí A participava al torneig de Nazaret, on va caure a la fase de grups després de començar derrotant 4-0el Catarroja, va empatar a un gol amb el Malilla, per acabar cedint 2-3 amb el Ciutat de València.


Comparte en:

  • X (Twitter)