<%=Club.Nombre %>

Fins a 7 dels nostres equips comencen la lliga 2022/2023


Esta proper cap de setmana començarà la temporada per a uns quants dels nostres equips. En concret en seran 7 els que s’afegixquen als 8 que ja porten unes setmanes en competició oficial.

A l’espera que la resta enceten el seu curs 22/23, este primer cap de setmana d’octubre tindrem en acció a l’Amateur Femení de Pepe Pla (de qui ja vam anunciar el seu calendari), així com el nou Juvenil/Cadet Femení que, de la mà d’Héctor Durà i del central del Deportivo, Juanjo Donat, afrontaran la primera jornada.

El futbol masculí ficarà en joc al Cadet C, que militarà al grup-2 de La Ribera, i on de la mà de Sefran Rodriguez buscaran recuperar la categoria perduda. També serà l’estrena per l’Infantil C de Mendi&Chorques i de l’Infantil D de Pepe Sanchis, tots dos a la 2a de La Ribera. L’Aleví D de Paco Balaguer també començarà la lliga al grup-1 de La Costera Nivell Alt, mentre que un dels equips que més està creixent estos últims anys, el Benjamí B de Luis Donat, competirà al grup de València-Nivell-Alt.

Sort per a tots els nostres i a gaudir del que ens agrada, al temps que competim per continuar creixent.


Comparte en:

  • X (Twitter)