<%=Club.Nombre %>

Bons resultats en la jornada prèvia a l'aturada pasqüera


Un total de 17 victòries abastaren els nostres equips el darrer cap de setmana en la jornada prèvia a la Setmana Santa, i on n’hagueren pogut ser més, ja que alguns dels encontres tingueren circumstàncies molt “estranyes” en el seu transcórrer.

Importants foren els triomfs d’alguns dels equips de la FEBO, com per exemple el clar 1-4 de l’Infantil B a casa del que era el seu immediat perseguidor en la lluita per l’ascens. Contundent fou també el resultat que va traure l’Aleví A en el seu desplaçament a un camp sempre complicat, on tragueren un 0-4. Per la seua part el Benjamí D li furtava el 3r lloc a la classificació el seu rival en derrotar-lo 2-1.

I per últim fer menció especial als equips Aleví i Cadet Femení, que després de les victòries en la darrera jornada lliguera, acaben al 2n lloc a la classificació. Enhorabona per les joves jugadores entrenades per Ana Alcaraz i Pau Calatayud.

Crònica del Sant Rafel  4  -  Atlètic  Muro  2

Atípic inici de partit el que vam presenciar dissabte a La Puríssima, amb un Sanra més nerviós del que és habitual en els seus partits, però que va acabar emportant-se els 3 punts davant un At. Muro que es va avançar al marcador poc abans de la mitja hora de joc.

Este fet fa servir perquè els d’Angel Guarner es ficaren les piles i en gairebé 5’ li pegaren la volta amb dos gols d’un Cambreta que va estar molt encertat de cara a gol. I només començar la 2a part i a la treta d’un corner, Iñaki de cap ficava el 3-1.

Cambreta completaria el hat-trick als 70’, siguent els murers els que poc després tancarien el resultat amb el 4-2, deixant al Sanra a tant sols 2 punts de la cinquena plaça a falta de dues jornades per acabar la lliga, i que es jugaran una vegada passades les Pasqües.

Jugaren pel Sanra: Aitor, Huertas, Iñaki , Salva, Alex, Navarro, Christian (Lurbe 52’), Bernat, Francesc, Vidal i Cambreta (Luis 75’).


Comparte en:

  • X (Twitter)