<%=Club.Nombre %>

Fran Pla (asistit per Mendi) entrenarà l'Aleví B la 20/21


Una de les novetats que presenta la nostra Escola ve marcada després de la renúncia d’Ivan Ferri a entrenar un dels equips cridats a fer grans coses esta propera temporada: l’Aleví B. I des de la Direcció Esportiva, mitjançant el Coordinador del Futbol-8, Pepe Garcia, s’ha escollit a l’experimentat Fran Pla per a fer-se amb la direcció d’este equip.

Però Fran Pla estarà ajudat en tot moment pel jugador del primer equip (ja ha entrenat altres anys equips de la nostra Escola) Francesc Serrano “Mendi”, qui ja ha manifestat “tenir molt bones sensacions amb un molt bon grup de jugadors” i on el de Benigànim assegura “poder aportar dinamisme i idees de com poder eixir amb el baló jugat”, fets que li atrauen molt.

Fran Pla, qui ja porta un grapat d’anys a la nostra Escola, ens ha transmès estes opinions al respecte de la nova temporada:

Fran: Quina és la motivació després d'uns mesos estranys?

La motivació és màxima com cada any q m'assignen dirigir un determinat equip. La incertesa que tenim front la pandèmia és gran però hem de pensar sempre en positiu i estar preparats per començar la nostra feina amb normalitat. L'aturada m'ha servit per tindre temps per a meditar i preparar-me mentalment per tornar a entrenar un altre any.

Quin repte et planteges per la propera temporada?

Fer un bon treball i transmetre els meus coneixements als xavals. Sobretot que disfruten jugant al futbol i que entenguen que aquest esport és col·lectiu i tots es necessiten de la resta per aconseguir els objectius. La finalitat de tota temporada és que l'equip tinga una identitat i que mostre un estil propi de joc que va modelant-se cada setmana que passa. L'evolució s'ha de vore a final de temporada.

Després de la primera presa de contacte amb els xavals, quina impressió tens?

La meua impressió és molt bona. És un equip equilibrat, amb bona predisposició per aprendre i que ve de guanyar l'any passat el campionat de lliga. Han marxat dos jugadors importants però així i tot, pense que hi ha un bon col·lectiu, ja que són jugadors amb molts recursos individuals i ara falta que els posen al servei de l'equip. Tots han de posar el seu granet d'arena per acoblar-se i fer que el joc siga fluid i efectiu.

Penses que és fonamental pels joves jugadors el contar en el cos tècnic amb representació d'algun jugador del priimer equip (com és el teu cas amb Mendi)? o per exemple Cambreta , Iñaki, Corella...

I tant, clar que sí. Jo estic molt content que un jugador del primer equip com Mendi estiga amb mi amb l'equip. A més de compartir idees i participar tècnicament als entrenaments, és un referent on els xavals poden mirar-se. Per als jugadors és una figura motivadora perquè el veuen jugar en el Club al mateix temps que està als entrenaments aportant-los experiències personals.

Per últim: quina recompensa trobes amb els nanos després de tants anys entrenant?

Em realitze com a persona i com a entrenador. És molt gratificant vorer com cada jugador i l'equip van millorant i aconsegueixen posar en pràctica al camp tots els principis que treballem. És un temps que dedique amb il·lusió i que em plena moltíssim cada any.


Comparte en:

  • X (Twitter)