<%=Club.Nombre %>

Els primers minuts comdenen l'Amateur Femení a Elx


Que un partit comença en el xiulit inicial ho saben bé les jugadores del nostre Amateur Femení, després del que es va succeir diumenge al camp de l’Elx C i on van pagar ben car no entrar ben concentrades.

I és que les il·licitanes colpejaren ben prompte les de Pepe Sanchis, que ja als 10’ perdien per 2-0, i que de no haver-se donat eixa circumstància, tal volta hagueren tornat amb un resultat positiu, ja que les ontinyentines feren un bon encontre, tret dels primers minuts.

Amb una pressió constant des del 2-0, i que va servir per retallar distàncies als 17’ mitjançant Peri, les de Sanchis no sols acorralaren el seu rival, sinó que a més, la portera Carmen fou una espectadora privilegiada, sense haver d’intervenir en la resta del primer temps, que va acabar amb el 2-1.

Després del pas pels vestidors, el joc va estar més equilibrat, i fou passada l’hora de joc quan a la treta d’un córner i de cap, les alacantines sentenciaren l’enfrontament amb el 3-1 definitiu, ja que l’esforç físic de tots dos conjunts passà factura, privant de qualsevol reacció a les de Sanchis, que estan demostrant un bon joc les darreres setmanes.

Les jugadores que jugaren en Elx foren: Carmen, Peri, Alba, Nayala (Sara 78’), Ana, Mireia, Salmeron, Aitana, Júlia, Lucia (Àngela 64’) i Carla (Míriam 39’).

Ara esta propera jornada tenen un encontre que serà a vida o mort davant un rival directe: El Campello, conjunt que les precedeix a la classificació per un sols punt, i on els aficionats ontinyentins han d’esser part fonamental per sumar els tres punts.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)