<%=Club.Nombre %>

Des d'Alcoi per a triomfar al Deportivo Ontinyent


Anem a conèixer un poc més a les noves incorporacions del Deportivo Ontinyent de cara a la 2020/2021, on el Director Esportiu ha apostat molt en la persona de Nacho Cantó per a dirigir el primer equip, qui a la vegada està rodejant-se de jugadors que coneix d’alguna de les seues anteriors plantilles a la vegada que barreja jugadors experimentats amb alguns que fins i tot s’estrenaran com amateurs esta propera campanya.

Un dels jugadors amb els que el tècnic alcoià ha aplegat a jugar és Israel Payà (18/10/1980), més conegut com a Capone al món del futbol, que sense lloc a dubte va a ser el més veterà de l’equip. Format als Clubs d’Alcoi, ha plegat a jugar en Tercera Divisió tant en l’Alcoyano  com en Pego, defensant també la samarreta del Carcaixent en Preferent. Cas atípic al futbol ja que als 30 anys deixà la pràctica de l’esport rei per endinsar-se al triatló, on es proclamaria Campió d’Espanya després d’haver completat algun ironman. Capone, central al terreny de joc va tornar fa tres anys al futbol, ajudant el Ciutat d’Alcoi a ascendir a la 1a Regional, entitat de la que procedeix després d’haver-se enfrontat a nosaltres les dues darreres temporades.

El seu cosí Xavi Payà (05/11/1994) és un porter que aterra a El Clariano provinent del Beniarrés, equip que va defensar dues campanyes després d’haver abastat l’ascens també amb el Ciutat d’Alcoi. Format a l’Alcoyano, fou fidel a estos colors fins que s’incorporà al Contestano per jugar en Preferent, després d’haver debutat en 2aB amb el conjunt peladiller.

També cosí d’estos dos Payà, César (09/09/1998) coneix el mètode de treball de Cantó, ja que ha compartit vestuari en Bocairent el darrer curs. Defensa format a la base de l’Alcoià, completà la seua formació al Juvenil de Preferent del Contestano. La seua agressivitat i polivalència a la defensa són les seues virtuts futbolístiques.

Per completar este bloc de noves incorporacions tenim altre jugador d’Alcoi: Victor Serra (27/06/1994), qui també ha ajudat el Beniarrés a competir per l’ascens a la 1a Regional. Atacant ràpid s’ha forjat a terres limítrofes, ja que després de criar-se en l’Alcoyano, la seua etapa de Juvenil la va completar en Muro, per a posteriorment defensar els colors de l’Esides, Alcoià B i Contestano en Preferent, abans d’incorporar-se al Beniarrés.


Comparte en:

  • X (Twitter)