<%=Club.Nombre %>

La nostra Escola sols ha disputat el 28% de la temporada


Sembla que està ben a prop la tornada als terrenys de joc, primerament pels entrenaments i no molt més tard per a que la 2020/2021 es reprenga, amb molta incertesa pel seu desenvolupament.

I és que és molta la competició que resta per disputar, la majoria d’ella estipulada per finalitzar-se a finals de maig aproximadament, i amb més del 70% dels partits encara per jugar de mitja per als equips de la nostra Escola, concretament el 69% pels equips de futbol-11 (més encara si afegim la segona fase del Cadet Femení) i un 77% pels conjunts del futbol-8, on l’Aleví Femení també té programada una segona fase.

A hores d’ara, tenint en compte que són molts els equips que tenen partits pendents per ficar-se a la par amb la resta dels seus respectius rivals, ens trobem amb que alguns de F-11 (van començar a jugar abans) ja han disputat fins un 32% dels seus partits, mentre que encara en tenim al F-8 altres que sols han pogut jugar un 18% de la seua temporada.

Esperem poder acabar la 20/21 completament, tot i que serà complicat pel fet que implica la disputa d’enfrontaments en temporada estival.


Comparte en:

  • X (Twitter)