<%=Club.Nombre %>

Quatre renovacions més pel Sant Rafel


Quatre noves renovacions anunciem hui al Sanra, després de les incorporacions que avançàrem els darrers dies. Es tracta de dos jugadors de tall ofensiu, i altres tants de tasques més defensives. Per un costat els experimentats laterals Alex Cambra (banda dreta) i Alberto Pérez (jugador esquerrà); i per altre els atacants Luis Rabadan i Javi Sanchis.

Alex (09-08-1994) és el major dels germans Cambra Gandia, i després dels tres anys de juvenil a l’Ontinyent CF, ha fet tota la seua trajectòria al Sant Rafel (amb l’ascens inclòs a 1a Regional), a excepció de la seua etapa en l’Atzeneta, ja en categoria Preferent. Es tracta d’un jugador de plena confiança d’Angel Guarner, que complirà amb esta 3 campanyes amb els rogets.

Pel que fa a Alberto Pérez Sanchis (16-07-1991) parlem d’un potent jugador de llarg recorregut per banda esquerra, i també amb experiència a la categoria. Format a la pedrera de l’Ontinyent, va fer un parèntesi al mon del futbol, tornant al mateix l’últim any de juvenil amb l’Albaidense, amb qui va jugar el seu primer any d’amateur.

Després d’una nova aturada, va recalar a l’Agullent, amb qui ascendiria a 1a regional la temporada 2013/2014. El curs següent amb la creació del nou Sanra, es va incorporar a la disciplina rogeta, amb els que tornaria a abastar un nou ascens a la primera regional, on ha militat estos darrers anys defensant els colors del Sant Rafel.

Javi Sanchis Cucart (21-11-1994) és un davanter rodamóns, que complirà el segon any seguit al Sanra, on sembla haver-se assentat. Els tres anys de juvenil els ha disputat a cavall entre Aielo, FEBO i Albaidense, debutant la temporada passada com amateur sota les ordres de Guarner. Sanchis és un “9” que buscarà tindre més minuts que al darrer curs futbolístic.

També complirà la seua segona campanya d’amateur Luis Rabadan Durà (29-12-1998), qui ha sigut fidel a la FEBO desde benjamins, i on no s’ha perdut cap temporada. Rabadan és un mitja punta que pot beneficiar-se de l’absència d’Omar Cortés, recentment fixat per L’Olleria.

 

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)