<%=Club.Nombre %>

Grans victòries en un cap de setmana de molt de nivell


Ja ho anunciàvem que anava a ser un cap de setmana elèctric, i així va ser, després que fins a 14 dels nostres equips aconseguiren guanyar els seus respectius partits, alguns d’ells a casa dels líders del seu grup, el que demostra que estam capacitats per competir davant qualsevol rival.

Però si n’hi havia un partit que anava a ser especial, fou el derbi que van jugar per segona vegada els dos Prebenjamins de segon any, fent-se amb el triomf el “C” de Paco Balaguer per 3-1 amb un hat-trick del jove Àlvaro Mompó Barber, i que serveix per igualar als de Sergio Alfaya a la classificació.

Però hem de parlar dels grans triomfs, hem de fer menció al que van abastar tant el Cadet A com l’Infantil A al feu dels equips que lideren els seus respectius grups. Així mentre que l’Infantil A d’Ivan Arcos trencava la ratxa de 12 victòries en 13 partits del Carcaixent, el Cadet A dirigit en esta ocasió per Carlos Sempere infringia la primera derrota de la temporada a l’Alzira.

També van guanyar els seus importants partits tant el Juvenil com l’Aleví C, fent-ho estos últims a casa d’un rival que el supera a la classificació. També van guanyar i ratifiquen el seu liderat l’Aleví A, l’Aleví D i el Benjamí A, així com el Prebenjamí B, qui va haver de remuntar el gol inicial del seu rival.

Per la seua banda, l’Aleví Femení tancava la 1a fase de la lliga amb un nou triomf que les deixa en quart lloc de la classificació i amb una Nara Revert Garcia en plan estel·lar després de marcar fins a 4 gols en este partit.


Comparte en:

  • X (Twitter)