<%=Club.Nombre %>

Hui a Muro, per fi s'estrenarà el Deportivo


A la tercera serà la vençuda! Després de cancel·lar els dos primers amistosos que havia programat Nacho Cantó pel Deportivo Ontinyent (Almansa i Albaidense), esta nit a partir de les 20:30 a La Llometa de Muro, el nostre amateur donarà el tret d’eixida als enfrontaments de pretemporada.

Una cita esperada amb molta il·lusió per tot el planter deportivista, que l’enfrontarà a un equip de superior categoria i més rodat, com és el Muro CF. Un conjunt punter a la Regional Preferent i que fa uns mesos lluitava per l’ascens a la Tercera Divisió sense massa fortuna.

El tècnic del Deportivo, després de la xerrada tàctica de que va constar la major part de l’entrenament d’ahir, és mostra molt il·lusionat davant un dels reptes que més li agraden: enfrontar-se a rivals d’entitat. Amb l’única baixa de Victor Serra ,divendres torna al grup i  podrà jugar dissabte a Beniarrés (19:00), l’entrenador alcoià té intenció de tirar mà de jugadors juvenils per poder plantejar dos equips en l’amistós de hui, que com mana la FFCV, tindrà un accés registrat dels presents.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)