<%=Club.Nombre %>

Importants incorporacions i renovacions per la 21/22


Molt contents i il·lusionats amb el que estem fem de cara a una temporada 2021/2022 en que apostem per continuar creixent. I satisfets del treball que està realitzant la Direcció Esportiva de la mà de Pascual Donat i el seu adjunt José Mollà, així com la feia dels diferents Coordinadors, que continuen confeccionant els diferents equips.

Esta setmana la tanquem amb tres jugadors que van a continuar a la nostra Escola, i altres dos que, provinents d’altres entitats, han apostat pel nostre Club Deportivo Esport Base Ontinyent per a donar un pas més en la seua etapa esportiva i de formació.

El bocairentí Hugo Silvestre Calabuig (03/09/2007) aterra a La Puríssima provinent del Ciutat de Xàtiva per a estrenar-se com a cadet. Parlem d’un jugador ofensiu que ha renunciat als oferiments tant de l’Hercules com de l’Alcoià i de continuar a Xàtiva, i al que li donem la benvinguda a la nostra Escola.

També provinent del Ciutat de Xàtiva aplega Pablo Vayà Cuquerella (05/04/2008), natural de Benigànim i que torna a La Puríssima, on ja va estar jugant al nostre Aleví A fa un parell de temporades. Este central completarà enguany la seua etapa com a jugador de categoria Infantil.

I junt a Pablo compartirà experiències el també central Mario Diaz Micó (02/01/2008). Un jugador que renova amb la que ha estat el Club de la seua vida, ja que Mario porta jugant des de ben menut amb nosaltres, tot i l’interès que per ell han mostrat altres entitats.

I que el Juvenil està preparant una apassionant temporada ho demostren les renovacions que estan fent-se, com el cas del davanter ontinyentí Marino Beneyto Durà (29/09/2005), qui complirà el seu tercer any amb nosaltres i qui s’ha mostrat molt content de continuar jugant a La Puríssima, debutant com a juvenil.

Cas semblant pel que serà el seu company Victor Sanz Pastor (03/05/2003), si bé este lateral esquerrà tancarà la seua etapa com a juvenil a l’equip del seu poble. Victor és un jugador que demostra sempre molta actitud i compromès amb el Club de la seua vida, com molt bé diu ell mateix “Sempre m’han tractat be i vull acabar l’etapa de juvenil en casa i amb amics. Cada any aprenc moltes coses, i treballar amb gent com José, Carlos i sobretot en Pascual, com a aficionat del Villarreal que sóc. Jugador sempre d’esta Escola m’il·lusiona molt el vorer que pinta una temporada molt emocionant”.


Comparte en:

  • X (Twitter)