<%=Club.Nombre %>

Final de lliga i objectius complits (amb espera)


Objectius aconseguits este cap de setmana als dos equips que ficaven punt i final a la lliga i on tenien en joc propòsits fonamentals per a la nostra Escola: tindre en Preferent als equips de base. Però hem de concretar que l’Infantil A haurà d’esperar la resolució del Comitè d’Apel·lació per poder ascendir després d’una temporada espectacular dels de Jorge Cambra amb un total de 82 punts (27V-1E-2D) gràcies als 123 gols a favor i sols 13 en contra.

Si va poder certificar (fins i tot abans de jugar el seu partit) la continuïtat una temporada més en la Preferent el Cadet A de Josele (8V-5E-17D), després d’un gran sprint final de lliga, amb 11 punts a les últimes sis jornades, amb tres triomfs inclosos.

També han dit adéu a la lliga el Cadet B d’Arcos (9V-4E-15D) i l’Infantil B d’Estruch (11V-6E-13D), estos últims amb jugadors que s’estrenaven al futbol-11. Per la seua part el Benjamí B acabarà la lliga esta setmana disputant un partit pendent, on els de Donat han competit al més alt nivell provincial pels benjamins de primer any.


Comparte en:

  • X (Twitter)