<%=Club.Nombre %>

Comença una llarga jornada de futbol que acabarà el dimecres 12


Atractiu cap de setmana el que es disputa este proper cap de setmana, si be els nostres ja van avançar un partit fa uns dies. Fou dimarts quan el Prebenjamí A es desplaçà a Alzira per confirmar que són els líders, i on guanyaren 3-5. Recordar que este equip està des de huí i fins diumenge disputant el ON SPORTS WINTER CUP 2018 a terres castellonenques.

L’atractiu de la nova jornada són els partits entre equips que estan separats per pocs a la classificació, i on desitgem el millor pels nostres representants. Així el dia de la Puríssima, la jornada festiva que porta el nom de les nostres instal·lacions començarà amb el partit entre el Benjamí A i un Carlet que ocupa el 3r lloc, mentre que els d’Iñaki són 2ns a la classificació. Posteriorment també podrem vorer l’enfrontament del Cadet A, qui pot abastar el 2n triomf lliguer davant el Carcaixent, el mateix rival de l’Infantil A poc després. I ja de vesprada el Juvenil tindrà un intens partit davant el CD Conde, a qui pot avançar cas de guanyar.

En quant els desplaçaments, els partits més interesants seran diumenge, amb les visites de l’Aleví Femení a casa del líder València Femení i del Benjamí B que jugarà en Cullera, estiguent tots dos equips empatats a punts. Però la jornada no es tancarà fins dimecres, quan Benjamí D i Aleví C juguen els seus partits.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)