<%=Club.Nombre %>

Hui el nostre Amateur jugarà a Carcaixent el 2n partit de pretemporada


Després del 2-0 al primer partit de pretemporada del nostre equip amateur davant el Llosa, els d’Angel Guarner jugaran esta vesprada a casa d’altre equip de Regional Preferent: la UD Carcaixent.

Poc a poc el tècnic ontinyentí va perfilant un equip que ja està demostrant que pot ser un dels candidats a l’ascens a la Preferent, tal i com va demostrar davant un conjunt que fa uns mesos es proclamava campió en 1a Regional, i que tornava a la Preferent.

Amb gols de Cambreta i Maxi, el Deportivo Ontinyent Esport Base sumava el seu primer triomf en la pretemporada, després de cinc sessions d’entrenaments. Els nostres afrontaren este amistós a La Puríssima, ja que El Clariano estava d’obres, i hui a partir de les 20:00 i amb els entrenaments d’esta setmana, de segur que es vorà un atractiu partit al Quatre Camins.

No serà este l’últim partit d’esta setmana, ja que els de Guarner rebran este divendres a partir de les 20:00 al Municipal d'El Clariano a altre equip que la temporada passada es proclamava campió al grup on militaren els nostres: la UD Canals.


Comparte en:

  • X (Twitter)