<%=Club.Nombre %>

Exit de participació i de recaptació al "DIA DE LA BANDERETA" de la Creu Roja


2042€ és la quantitat que ha recaptat la CREU ROJA d’Ontinyent en el passat “Dia de la Bandereta” , on recordem que els nostres equips de futbol base van col·laborar pels voltants de la Fira el darrer diumenge 21 de novembre.

El Coordinador de futbol-8 de la nostra Escola: Pepe Garcia afirmava que “va ser un dia molt especial, ja que feia dos anys que, a conseqüència de la pandèmia, no podíem col·laborar junt a la Creu Roja”. ‘L’agüelo’  (com és conegut carinyosament Pepe) reconeixia que este “és un dia molt especial perquè ajudem a la Creu Roja a que puga recaptar diners per a poder ajudar als més necessitats”.

I és que molta va ser la solidaritat del poble d’Ontinyent i dels veïns que es van apropar este dia a gaudir de la Fira, com ho demostra la recaptació feta entre els membres de la mateixa ONG i els integrants  dels nostres equips Alevins, Benjamins i Prebenjamins, ja que van estar presents el 100% d’ells.

Pepe Garcia feia públic el seu agraïment tant als diferents entrenadors, delegats i joves jugadors per mostrar la seua predisposició amb totes les activitats extra esportives que organitza la nostra Escola, i que ens fa créixer cada vegada més.

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)