<%=Club.Nombre %>

Gran paper de la nostra Escola al Torcaf i en altres partits amistosos


Cap de setmana marcat per la participació dels nostres Aleví B i Benjamí B al XIV Torcaf en la jornada de dissabte, on tots dos equips aconseguiren classificar-se per la fase d’eliminatòries de la vesprada del dissabte, aplegant fins i tot l’Aleví d’Israel Payá a les semifinals.

I és que després de superar els nostres alevins al Gandia als quarts de final, es van topar amb el millor equip del Torneig: el Vila-real , a qui van tindre contra les cordes en moltes fases de la semifinal, i que sols ens va superar a la tanda de penals. En la lluita pel 3r lloc, la falta d’efectius per lesions van condicionar el resultat final d’un equip que va rebre molts bons qualificatius dels responsables del torneig.

Per la seua part l’equip de Sergio Alfaya, després de finalitzar la fase de grups en segon lloc, va quedar eliminat en un gran partit dels nostres xavals, on es ficaren per davant al marcador contra el València CF, equip que li va donar la volta al marcador i que als instants finals sentenciava la participació dels nostres.

En quant a la resta de partits d’esta pretemporada que es van disputar, destacar la cinquena victòria en altres tants partits d’un Juvenil que esta propera setmana encetarà la seua participació lliguera, a l’igual que l’Aleví A (qui va guanyar també i que tenim a la foto de portada) i un Deportivo Ontinyent que sols té marge de millora, després d’una incerta pretemporada dels de Cristian Ferrandiz.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)