<%=Club.Nombre %>

Divendres comença un nou cap de setmana d'amistosos


Nou cap de setmana de partits amistosos per als equips de la FEBO, on destaca un que d’amistós no tindrà res, ja que el Sanra comença la temporada este mateix dissabte reben a La Font d’Encarròs. Un enfrontament que començarà a partir de les 18:00, i on els d’Angel Guarner esperen començar amb bon peu esta 2018/2019.

Pel que respecta a la resta d’enfrontaments, destaquen els que jugaran la gran majoria d’equips davant la UD Alzira als camps de La Puríssima, mentre que alguns repetiran el mateix rival que la setmana passada.

La jornada començarà divendres amb la visita de l’At. Muro al poliesportiu municipal d’Ontinyent, per enfrontar-se a l’amateur femení, qui també jugarà un segon partit este cap de setmana, a La Font de la Figuera a les 17:00. No serà este l’únic conjunt que jugarà dos partits esta setmana, ja que les del Cadet/Infantil Femení, ja jugaren dimarts a Oliva davant el Vestsjællands Idrætsefterskole danés. Un equip juvenil amb les que empataren a dos gols, després d’anar per davant 2-0. Les de Pau Calatayud juguen diumenge a casa del Ciutat de Xàtiva. També es desplaçaran fora d'Ontinyent el Benjamí B i el Prebenjamí B per jugar en Alzira també diumenge.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)