Cap de setmana d'empats

Cap de setmana marcat pels nombrosos enfrontaments que han finalitzat en empat, i on una vegada més els triomfs han estat clarament superiors pels nostres equips.

Dos dels empats els protagonitzaren els equips de Preferent (Cadet i Infantil), mentre que l’amateur femení va traure un punt important en el seu desplaçament.

Precisament l’altre equip de fèmines que jugava este cap de setmana (Aleví) va cedir el lideratge del grup després de perdre 3-2. També va caure l’Aleví B de Manolo Alemany, mentre que el Benjamí B d’Ivan Arcos aconseguia un importantíssim triomf per 1-0, tots dos davant l’Alzira.

Crònica del Sant Rafel  3  -  Ciutat d’Alcoi  1

Nou triomf, i ja en van cinc consecutius, d’un Sanra que no es dóna per vençut i que ha demostrat que sols un encadenament de mals resultats, els ha privat d’estar als llocs que permeteixen ascendir a la Regional Preferent.

Un golàs de Maxi quan encara no s’havia aplegat al quart d’hora ficava les coses de cara pels rogets, que ampliaren el marcador quan Aran ficava el segon gol de la vesprada passada la mitja hora, aplegant al descans amb un clar 2-0.

En la represa, les coses no canviaren, al temps que el tècnic local donava entrada a jugadors de refresc abans que Cambreta segellara la victòria amb el tercer gol, instants abans d’esser substituït als 65 minuts. Poc després els alcoians feien el seu gol, amb el que l’encontre aplegaria a la fi sense ja cap modificació més, aconseguint el Sant Rafel un nou triomf, esta vagada per 3-1.

Jugaren pel Sanra: Aitor, Àlex, Salva, Iñaki, Huertas, Maxi (Navarro 50’), Christian, Pardo (Lurbe 63’), Bernat, Aran i Camabreta (Vidal 65’).