<%=Club.Nombre %>

Carlos Sempere és el nou Coordinador de Futbol-11


La última incorporació a la nostra Escola l’ha protagonitzat Carlos Sempere Francés (1975) qui després de la renúncia d’Àlex Vilxes (per qüestions laborals) serà el nou Coordinador de futbol-11.

Natural de Banyeres, este addicte al món del futbol ha estat vinculat al CD Alcoyano, qui l’incorporà com a jugador en etapa juvenil de davanter, aplegant a estar el primer equip en Tercera Divisió però jugant de central, on ha desenvolupat la seua carrera en equips de la mateixa categoria com Pego, Ontinyent CF i Oliva, defensant també la samarreta del Benigànim en Preferent.

Com a entrenador començà al seu Banyeres natural, havent entrenat també a l’Alcoyano juvenil i posteriorment el segon equip peladiller, a qui ascendiria a Primera Regional i Preferent consecutivament, per a passar a la Secretaria Tècnica alcoianista, on ha estat fins ara. Fins i tot ha estat de segon entrenador amb Palop i Barrera, tenint l’última experiència d’entrenador l’any passat a l’Esides Cadet de Preferent.

Ara aterra a Ontinyent després que el Director Esportiu del Club Pascual Donat sol·licités la seua participació davant la bacant deixada per un Àlex Vilxes qui ha fet un gran treball i al que n’hi ha que agrair-li públicament el fet en la composició dels diferents equips de futbol-11.

Carlos, que t’ha fet vindre a la FEBO?

Doncs la crida d’un dels millors professionals que n’hi ha al món del futbol com es Pascual, i una vegada parlat amb el president M.A. Molina, m’ha fet decantar-me en este projecte de present i futur a la vegada, ja que quan veus que les persones són serioses, jo sóc el primer en involucrar-me. A més tinc a Pascu (amb qui vaig coincidir a l’Ontinyent) com a un ídol, i quan m’ha dit els equips que composen l’Escola m’he quedat gratament sorprès, ja que per a manternir 22 equips, es necessita una gran estructura esportiva.

Quina serà la teua feina dins de la Coordinació del futbol-11?

Doncs anem a gestionar el que és el futbol-11, intentant poc a ppoc que els equips estiguin el més amunt possible, ja que eixe és el secret per a fer que una Escola siga forta.

Has tingut opció de vorer entrenar algun equip?

Si. He vist ja al Juvenil i m’ha agradat la tasca que porta a terme el míster “Pete”, ja que té una gran capacitat d’entrenar, dirigir i ordenar els xavals. També he coincidit amb l’Infantil A i el B, així com al Cadet A (on juga un dels meus fills) i on pense que farem grans coses a la categoria Preferent. També els altres equips els he estat mirant i veig que n’hi ha molta implicació.

On estarà el secret per a ser una Escola referent a la contornà?

Pensa que nosaltres ja tenim a xavals d’altres poblacions, el que vol dir que ja estem fent una gran tasca. Ja et dic, continue pensant que el més important en un Escola és tenir els equips “A” el més amunt possible, per a obtenir un alt nivell i que la resta d’equips vullguen estar a la mateixa altura. A més he comprovat que el nivell dels entrenadors, que també és molt important, és alt, amb una metodologia de treball concreta i on de la mà de gent com Pascual, Mullor, Angel o Pepe, tot serà més fàcil.


Comparte en:

  • X (Twitter)