<%=Club.Nombre %>

Jorge Corella entrenarà al Cadet B


Jorge Corella Garcia és la persona escollida pel cos tècnic de l’Escola per dirigir l’equip Cadet B, on el jugador de L’Olleria i que enguany ha renovat amb el nostre primer equip, tornarà a exercir una tasca que ja va desenvolupar amb anterioritat. Per això hem polsat les sensacions de Corella al respecte:

Quina és la teua experiència a les banquetes?

Doncs la veritat és que quan vaig estar jugant a Noruega en el FK Gjovik-Lyn ja vaig fer la meua incursió com a entrenador en equips de futbol base del Club. Fou una feina que fins enguany no havia reprès, quan em vaig traure la titulació al curs que hi va haver a Elx, sota la direcció de Vicente Parras. Sempre ha estat una circumstància que he tingut en ment, i que ara vaig a poder ficar de nou en pràctica.

T’ha costat molt el decidir-te?

Doncs ja porte un parell de setmanes parlant-ho amb Pascual Donat i la veritat és que em fa molta il·lusió. Tot ha estat quadrar els entrenaments pel Cadet B amb els meus a l’equip amateur i gràcies tant a Pascual com a Guarner ho hem pogut “arreglar”.

Tens la mateixa interpretació de jugador com d’entrenador respecte al futbol?

Sí. La veritat és que jo tinc una visió del futbol molt personal, tant pel que he jugat com pel que he conegut dels diferents entrenadors que he tingut. He de dir que el futbol és de la mateixa forma de la que jo jugue així com la que practiquen els jugadors que tinc al meu voltant al terreny de joc.

Consideres que la categoria de Cadet és de la més complicada, per l’edat dels xavals?

Crec que és una situació complicada, ja que el xiquet ha de decidir d’entre si vol ser futbolista o d’altra cosa. Aleshores n’hi ha un punt d’inflexió on el jugador ha de decidir entre anar-se’n de festa amb els amics o intentar almenys el ser futbolista. Ahí n’hi ha un gran treball tant psicològic com físic als entrenaments tant per part meua com del xiquet pel devindre de la seua trajectòria com a jugador.

Quins objectius el marques per a la propera 2020/2021?

A mi m’agradaria sobretot fer una bona temporada. De moment he d’anar coneixent poc a poc als xavals i de segur que ho donarem tot per a gaudir del futbol, i fer una bona temporada.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)