<%=Club.Nombre %>

Nacho Martínez s'estrena com a entrenador amb un ple de victòries


  • El míster a fitxat pel Club Deportivo Esport Base Ontinyent per a entrenar al Prebenjamí A

Nacho Martínez ha aconseguit un ple de triomfs, i és que de 18 partits, els 18 els han guanyat, resultat que ha assegurat que és possible "per què els xiquets són molt bons, és un grupet molt bo". L'entrenador ha apuntat que l'any passat quan van acomençar l'entrenament ja va veure que "els jugadors estaven dotats tècnicament".

Martínez, l'entrenador del prebenjamí B durant esta temporada 20/21, ha explicat que "els jugadors han treballat molt el posicionament en el camp, el control, alçar el cap, i alçar el passe", entre altres técniques.  A més a més, ha manifestat que han fet tant bons partits que "inclús el públic de l'equip contrincant ha aplaudit varies jugades"

Míster del Prebenjamí A 

Segons ha indicat Martínez, per a la pròxima temporada, on dirigirà el prebenjamí A,  "m'agradaria que com fins ara els jugadors ixquen al camp a divertitr-se i posen en pràctica el que hem treballat, principalment, que juguen en equip i no individualment".

Respecte a la continuació a l'escola ha mencionat que "la meua implicación en el club és fins que les dos parts estigam d'acord i, ara estic molt a gust i en toca treballar per l'escola i fer el que em demanen".

Nacho Martínez es va formar com a entrenador de nivell 1 l'any passat i enguany s'ha tret el títol del nivell 2. L'ontinyentí ha manifestat que li naix l'afició pel futbol i li agrada molt treballar amb gent jove, i és que considera que l'esport "és una alternativa per als xavals que tenen més dificultats".


Comparte en:

  • X (Twitter)