<%=Club.Nombre %>

De nou l'Escola presenta 3 Cadets i 1 Juvenil per la nova temporada


Tres equips Cadet i un Juvenil tornaran a representar el nostre Club Deportivo Ontinyent Esport Base esta 2019/2020 pels diferents camps de la nostra Comunitat, a l’igual que el curs passat, on el Cadet A va perdre la Categoria Preferent, pel que tant l’equip A com el B militaran a la Primera Regional, mentre que tant el Juvenil com el Cadet C ho faran a la Segona Provincial.

L’equip Juvenil buscarà de la mà d’Enrique Arques continuar la seua formació esportiva abans de donar el bot al futbol amateur. Estos juvenils estan citats per començar els entrenaments el dia 2 de setembre a les 17:30 al Poliesportiu Municipal.

Per la seua part el Cadet A buscarà recuperar la categoria perduda amb la dupla Angel Guarner / Pepe Sanchis. Els cadets de 2n any estan convocats pel dia 3 a les 19:00 a La Puríssima.

El Cadet B està format majorment pels infantils que tant bona temporada realitzaren l’any passat amb l’equip A. Julio Villa torna a l’Escola per a prorrogar el gran nivell que demostraren el curs passat. Començaran els entrenaments el dia 3 de setembre a les 17:30 també a La Puríssima.

I per últim el Cadet C tindrà a Miquel Úbeda com a responsable del grup. Este equip està citat pel dilluns dia 2 a les 19:00 en La Puríssima.


Comparte en:

  • X (Twitter)