<%=Club.Nombre %>

El Director Esportiu Pascual Donat, assenta les bases per continuar creixent


Que Pascual Donat és un home involucrat al 100% amb tot en el que es relaciona ho demostra amb el dia a dia en la nostra Escola, on la seua figura de Director Esportiu ha implicat un important canvi a millor pel nostre Club Deportivo Esport Base Ontinyent.

En un moment tant difícil com el que estem vivint, Pascual no s’ha aturat en com continuar creixent esportivament, per a tornar a ser una Escola referent no sols a la nostra província, sinó a nivell autonòmic. Per això, després d’haver-ho consensuat amb la Junta Directiva, ha volgut assentar les bases del que pretén que siga la nostra Escola.

Com actuar als camps de futbol i una manera de treballar en general, buscant millorar no sols cada equip, sinó en conjunt com a Escola de Futbol, guiant-se per damunt de tot amb una mentalitat guanyadora que sols un esperit competitiu pot abastir.

TREBALL EN EQUIP AMB RESPONSABILITAT DE CADA JUGADOR I SENTIR-SE ORGULLÓS DE PERTANYER AL NOSTRE CLUB DEPORTIVO són aspectes innegociables  que es forgen amb esforç en cada entrenament/partit, mostrant-se ambiciosos en cada moment, això si, amb humilitat i amb respecte davant els rivals.

Partint d’una disciplina inculcada des de ben menuts, on la solidaritat i el companyerisme ens faci créixer com a jugadors i com a equip, i on no hi haja lloc per altra cosa que l’honestedat entre tots els membres de l’Escola, i on sentim els nostres colors amb alegria.


Comparte en:

  • X (Twitter)