<%=Club.Nombre %>

L'equip Amateur/Juvenil femení jugarà en Primera


Una  gran noticia per a la família hem conegut recentment a la FEBO, i és que l’equip Amateur/Juvenil militarà la propera temporada a la 1a Categoria Regional, després de les diverses renúncies que hi han hagut.

Este era un dels principals objectius del Coordinador de l’Escola Quique Insa. I és que la setmana passada es va anunciar que anava a ampliar-se a 3 els grups de la 1a Categoria Regional. Segons paraules del mateix responsable del futbol femení a la FEBO, “era una de les coses que buscàvem per tal de donar continuïtat al treball que està fent-se a l’Escola en els equips previs”.

Després d’un brillant final de temporada de les jugadores entrenades per Sergio Pardo, on finalitzaren en quart lloc; i degut a la renúncia dels equips que precediren a les ontinyentines, l’equip Amateur/Juvenil militarà la 2018/2019 a un dels tres grups que hi hauran a la categoria que segueix a la màxima a nivell autonòmic.

Ara tant el Coordinador Quique Insa com l’entrenador Pepe Sanchis estan buscant fer un equip competitiu per a poder assentar-se a la categoria i així facilitar la progressió de les jugadores que apleguen del Cadet/Infantil, a la vegada que demostrar que la FEBO i Ontinyent estan capacitats per a ser un referent al futbol femení valencià.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)