CRÒNIQUES FUTBOL BASE | 13-14 NOVEMBRE

Juvenil Fem 3-0 Manu Lanzarote

'Partit dominat defensiva i ofensivament per l'igualada. L'incertesa del resultat va acabar quan l'igualada es va avançar al marcador al minuto 60.

Cambrils 0-6 Infantil A Fem

'Resultat enganyós, tot i tenir la pilota i portar la iniciativa. Ens ha costat crear i moltes imprecisions feia que el resultat fos ajustat la gran majoria de partit! Amb el 0-2 el Cambrils ha baixat un pèl més els braços i hem trobat tots els espais que ens deixaven augmentant el resultat fins el 0-6 definitiu.'

EF Cervera 2-2 Cadet A

'Empat amb mal regust de boca. L'equip surt molt desendollat al partit i el conjunt rival t'ho fa pagar. A la segona part, reaccionem molt bé i som capaços d'igualar el marcador, però no estem suficientment encerntats per aconseguir els tres punts.'

Cadet B 1-1 UE Castelldefels

'Partit davant el líder de la categoria. Un bon escenari per demostrar el bon treball que venia fent l'equip en les darreres setmanes, i que fins ara no havia tingut el premi merescut. L'equip va entrar al partit de forma immillorable, avançant-se en el marcador al minut 10. La primera part va ser molt completa, tant a nivell ofensiu com defensiu. A la represa, poc a poc l'equip es va veure obligat a defensar més a prop de la pròpia àrea. Malgrat això, el rival només va generar perill a partir d'accions de pilota aturada. I així va arribar l'empat. Bon punt per seguir endavant!'

Base Olèrdola 2-1 Cadet E

'Mal partit per part nostre on no vam saber entrar en la dinàmica del joc durant 80 minuts. Això ho vam pagar car i vam acabar perdent.'

Infantil D 1 - 5 Base Olèrdola

'Els igualadins van concedir moltes facilitats defensives a la primera part, i els visitants les van aprofitar gairebé totes. A la segona, amb l'expulsió local, es va acabar definitivament el partit.'

Benjamí D 1-5 Corbera

'El resultat no demostra el que s’ha vist al camp. Després del tres primers quarts competeixin molt bé i sent superiors. A l'últim quart, tot el contrari i ens marquen 4 gols.'