UD COLLERENSE ‘B’ 3–2 CF IGUALADA

‘ALLAU SENSE PREMI’

El CF Igualada cau a Mallorca, després d’un partit controlat de principi a fi, on no s’ha tingut encert de cara a porteria i on els errors s’han pagat molt cars.

Les blaves s’estrenaven en competició aquest 2021, després de l’ajornament del duel davant la SD Huesca. Les igualadines havien de viatjar fins a Mallorca per enfrontar-se al cuer la de categoria, el filial de la UD Collerense.

Les anoienques eren conscients que aquests viatges exprés són delicats i haurien de tenir els cinc sentits posats sobre el terreny de joc.

Així ho van fer les jugadores de Cubí. Primera meitat molt complerta de l’equip visitant, on es controlava completament el duel, però faltava verticalitat i encert de cara al gol. Semblava mentida que seguís l’empat a zero. Calia seguir remant per treure un bon resultat.

A la represa, la recent entrada Ari va obrir el marcador, fent el zero a un. Però quan semblava que les blaves podien jugar amb més tranquil·litat, va arribar l’empat local, en una jugada aïllada. Una galleda d’aigua freda.

L’equip es va refer bé i Sònia va ser capaç de tornar a avançar les blaves. No obstant, novament, les locals van tornar a igualar l’enfrontament, en un llançament de falta. Calia tornar a remar per reflectir en el marcador la superioritat blava.

Les blaves va disposar d’infinitat d’ocasions, però els pals i la portera local van evitar el gol de les catalanes. Però el desenllaç encara va ser més rocambolesc. Ja al minut 94, després d’un refús de la defensa visitant, Macià va agafar la pilota amb les mans i el col·legiat del partit ho va interpretar com a cessió. En el llançament posterior, les locals van fer el gol de la derrota anoienca.

Una derrota que per res reflecteix el viscut al Municipal d’en Rebassa i que deixa el CF Igualada amb 16 punts a la classificació.

La setmana vinent, el conjunt blau descansarà i no competirà, a l’espera de tornar a jugar davant l’equip aragonès el proper 27 de gener a les 19:30.