<%=Club.Nombre %>

CF IGUALADA 2-1 PBB LA ROCA


'SEGUIM FENT CAMÍ'

Les blaves aconsegueixen un ajustat triomf en la primera jornada de la Fase d'Ascens.

Començava l'hora de la veritat. Les igualadines iniciaven amb molta ambició una segona part de la temporada, que pot donar accés a la Lliga Nacional femenina.

Segurament un d'aquests fets van provocar nervis en el joc de les igualadines, que no es van mostrar tan fines com és habitual.

L'equip va mostrar tota la predisposició en el joc, però les errades de precisió van fer que l'equip visitant robés moltes pilotes a camp rival i que no es veiessin tantes ocasions de gol.

No obstant, la persistència blava va fer que, al minut 24, en una jugada de molta paciència, Mar descarregava a banda perquè Peke arribés a línia de fons i cedís el gol a Gina. Un gol important que donava confiança a les anoienques. S'arribava al descans amb avantatge mínim.

A la represa, es va produir la pitjor de les situacions. Pèrdua de pilota en fase de construcció i gol de La Roca. Un gol que va fer mal i que obligava a començar de nou.

L'equip no va defallir mai en l'intent i en una jugada de fe de Jana, la blava va fer el segon gol, al minut 80. Un gol que servia per sumar tres punts decisius a final de temporada.

La setmana vinent, l'Igualada visita el camp del Cerdanyola, un conjunt molt lluitador, que segur que no posarà les coses fàcils.


Comparteix a:

  • X (Twitter)