<%=Club.Nombre %>

REFLEXIONS OFICIALS RESPECTE LA RESOLUCIÓ COMPETICIONS FCF


Aquesta tarda, la Federació Catalana de Futbol ha emès un comunicat anunciant la resolució final pel que fa a les categories amateurs i futbol base del Futbol Català.

En aquest s’exposa que en el futbol base no hi haurà descensos i els ascensos es practicaran derivats de la cobertura de vacants, pel sistema de millor coeficient, segons el criteri de territorialitat.

Pel que fa al CFIgualada, això significa que els cinc conjunts blaus que lideraven les seves respectives lligues (Infantil A, Cad-Juv B Fem, Aleví D, Aleví G i Benjami H) no veuran premiat el seu esforç al llarg d’aquesta temporada.

Des del CF Igualada creiem que tractar de manera diferencial al futbol amateur del futbol base és incongruent, jugant amb la il·lusió de molts nois i noies. Valorar, premiar l’esforç i alhora veure recompensat el seu treball és igual d’important per la seva formació.

Decisions com aquesta pot fer “veure”, principalment als més Joves, que tot i fer les coses bé, ens podem emportar un fort desenganys d’aquells que en “teoria” busquen  la justícia i la  igualtat.

Ningú, i menys en el Futbol,  tenim dret a manllevar un somriure a ningú, i menys als més joves. Un somriure “guanyat” amb esforç i treball.

Revisarem bé el document, i si cal, procedirem a les reclamacions que el dret ens permeti per defensar el tracte igualitari i no el discriminatori, en especial per edats, que sembla que la FCF ha determinat.

#SomBlaus #ADNBlau #SentimentBlau


Comparteix a:

  • X (Twitter)