UD VILADECANS 4-2 CF IGUALADA

‘ACORRALADES’

Les igualadines cauen per 4 a 2 en el seu debut en lliga, davant un Viladecans molt tancat, amb un joc molt directe.

Inici d’una nova temporada per les blaves. Després d’un estiu on l’equip encara aspirava a l’ascens, les igualadines començaven la seva segona campanya consecutiva a la Preferent Femenina.

Amb una plantilla renovada i molta ambició, les noies de Víctor Torrijos encaraven l’arrencada amb una molt bona imatge durant els partits de preparació i el triomf al Torneig dels Històrics.

Tot i aquesta bona imatge, la lliga és una altra historia i s’havia de ser regular des de la primera jornada. Només xiular-se l’inici del duel, les anoienques van ser molt intenses i van generar perill a la porteria rival. Fins a dos mà a mà amb la portera contrària, que no es van convertir en gol.

No obstant, tot i el bon inici de partit, al minut 8, en una errada defensiva, les locals s’avançaven, gràcies a una vaselina perfectament executada. Un cop molt dur que no va enfonsar al CF Igualada.

L’equip visitant seguia amb la mateixa tònica, generant oportunitats, però en una falta llunyana, les locals van fer el segon amb un gol fantasma. La reacció al marcador no es va fer esperar, quan Miriam retallava distàncies, abans del descans. Un resultat dolent, però sabent que es podia remuntar, després del que s’havia vist al terreny de joc.

A la represa, les blaves van sortir amb un punt més de velocitat i arribada. No obstant, de nou, galleda d’aigua freda en forma de gol de les locals. Semblava mentida. I més quan van fer el quart gol als pocs minuts. Quatre xuts, quatre gols.

L’equip va sofrir uns minuts, però es va tornar a endollar durant el tram final de partit, aconseguint retallar el resultat, gràcies a Marina. Un gol insuficient i que reflectia que una derrota que ha de servir per aprendre dels errors.

La setmana vinent, les blaves rebran al Pardinyes, equip recent descendit, que vol tornar a Nacional.