<%=Club.Nombre %>

EL CF IGUALADA RENOVA EL COS TÈCNIC DE CARA A LA TEMPORADA 2020/21


El CF Igualada segueix treballant en la temporada 2020/21 i com a pal de paller del projecte, segueix confiant amb en Marc Cabestany com a entrenador del 1er equip Masculí de 3a Divisió,  acompanyat d'en Toni Pajuelo en la preparació física.

Es tracta d'un pas per apostar en la continuïtat de la bona labor portada a terme en aquest 2020. La propera temporada l'equip vol expressar energia i fermesa tant a dins com a fora del terreny de joc.

Marc Cabestany ens explica quin és el seu objectiu: "Estem treballant per confeccionar una plantilla amb un grup de jugadors que il·lusiona a l'afició. Un club històric com l'Igualada, què és capital de comarca, ha de consolidar-se a 3a Divisió. El primer repte serà deixar l'Igualada a la categoria, però treballarem per fer un pas endavanat a la classificació. Volem un equip unit i sòlid amb un estil  propi, però adaptable. Hem de ser capaços de competir sempre i contra tots. Treballarem incansablement per fer de l'Igualada un conjunt amb personalitat i ambició. La situació actual ens obligar a planificar de forma diferent l'inici dels entrenaments. Cal protegir els jugadors, tant en l'aspecte físic com emocional."

 


Comparteix a:

  • X (Twitter)