<%=Club.Nombre %>

CF IGUALADA 1- 1 UD VILADECANS


'EMPAT FRED'

Les blaves sumen un punt que les segueix mantenint dins de la zona de Playoff amb diferència de punts.

Les igualadines començaven la segona volta de la primera fase amb l'objectiu de mantenir-se a les posicions de Playoff. 

Davant es trobava un Viladecans que va vèncer a les blaves. Un conjunt rocós amb les idees molt clares i una fortalesa ofensiva molt gran, que posaria les coses complicades a les de Víctor Torrijos.

Amb aquest context de partit, ambdos conjunts iniciarien una pressió molt alta. En els primers compassos del duel, les arribades més clares van ser per les visitants, en dos córners que van marxar fora.

No obstant, les blaves amb una gran ambició van seguir complicant la sortida de pilota del Viladecans. Al minut 23, Marina robava una pilota a la frontal de l'àrea rival i definia a la perfecció per l'un a zero.

L'equip estava per sobre en el marcador, però tenia petites desconnexions en defensa, que provocaven ocasions visitants. Al minut 39, en una pilota perduda al mig del camp, la davantera del Viladecans va aprofitar el contracop per batre a Puig. S'arribava al descans amb l'empat a un i la sensació de poder fer un pas endavant.

A la represa, es va trobar un duel amb moltes interrupcions, on les blaves no se sentien cómodes. El conjunt local va seguir insistint en la seva proposta.

El conjunt visitant va plantejar una segona meitat més defensiva, buscant transicions ràpides en atac. Això va permetre que les blaves puguessin apropar-se i tenir múltiples opcions per fer el segon gol, però la falta de precisió en els darrers metres no ho va permetre.

L'esforç de les de Torrijos va ser titànic fins al xiulet final, però no es van poder endur el triomf. La setmana vinent, les igualadines viatgen fins a Pardinyes, per tornar al camí de la victòria.


Comparteix a:

  • X (Twitter)