<%=Club.Nombre %>

CE EUROPA 3–1 CF IGUALADA


'DECAIGUTS'

Els blaus cauen davant del líder, després d’una bona primera meitat, on hem tingut opcions.

El conjunt igualadí visitava el Nou Sardenya, estadi del líder de la Tercera Divisió. Un desplaçament molt complicat, que era vist com a un gran repte pels visitants, que volien treure’n un bon resultat.

L’inici del duel va ser molt positiu, ja que els anoiencs van ser capaços d’arribar a l’àrea rival amb claredat, però Marcè i Arnau no van poder superar al porter escapulat, que es va mostrar molt segur.

No obstant, al minut 17, galleda d’aigua freda, quan el davanter visitant va executar magistralment una falta que, entrava per tot l’escaire.

Des d’aquell moment, el partit va agafar un altre caire, amb possessió pels locals i uns blaus intentant atacar a partir de jugades trenades ràpides. S’arribava al descans amb derrota per la mínima.

La segona meitat va ser diferent. Els locals van sortir més intensos i amb un punt més de pressió, el que va significar més aproximacions a l’àrea de Romans. En dues accions molt ràpides, l’Europa es va posar tres a zero. El duel tenia clar dominador.

Tot i això, els blaus no es van rendir i van intentar-ho fins al final, quan Martí va fer el gol de l’honor, després d’una bona combinació grupal.

El conjunt d’en Carlos López, rebrà la setmana vinent, al FC Vilafranca, a Les Comes, que podrà tornar acollir espectadors.


Comparteix a:

  • X (Twitter)