<%=Club.Nombre %>

Cancel·lació Campus Juliol 2020


El procediment per dur a terme el campus previst i les garanties per oferir un casal suficient, segur i de qualitat han resultat un camí molt difícil i amb escasses notícies positives. Durant aquesta setmana hem parlat amb diferents centres educatius per poder ampliar la ràtio i disposar alhora d’espais coberts. Malauradament aquestes opcions no són viables en aquest moment. Per això, finalment, i després de fer balanç de tot els pros i contres, hem pres la decisió de no dur a terme el casal durant el mes de juliol.

Des de la Fundació tenim la intenció de mirar endavant. Ara mateix ens hem posat com a repte poder oferir un CASAL PREVI A L’INICI DEL CURS ESCOLAR, un casal que entenem serà possible realitzar a la nostra instal.lació (amb l’opció d’ampliar-lo al CMF Gornal) i del que informarem puntualment a la nostra web www.hospitaletatletic.com .

Es per això que nosaltres continuarem treballant amb tots els recursos disponibles a la nostra disposició i preparant una reobertura de casals i de temporada amb la major de les il·lusions i forces possibles, sempre essent optimistes que el context que ens ho ha de permetre sigui benèvol amb tots nosaltres.


Comparteix a: