<%=Club.Nombre %>

FSC HEsplugues crea el programa “Handbol Inclusiu” per promoure l'activitat física i esportiva dels seus jugadors amb persones amb discapacitat


Esplugues de Llobregat, 23 de setembre de 2021.

El Club Finestrelles Shopping Centre Handbol Esplugues posa en marxa el programa “Handbol Inclusiu”, dirigit a promoure l'activitat física i esportiva amb persones amb discapacitat, i apropar els seus jugadors i jugadores a aquests col·lectius, tal i com marquen els valors del club.

Mitjançant la pràctica de l'handbol a l'àrea d'influència d'Esplugues, i durant 20 caps de setmana, diferents equips de Finestrelles SC Handbol Esplugues, participaran en un entrenament conjunt amb nois i noies amb síndrome de Down de l’Associació ALES. Aquest tipus d’activitats repercuteix positivament en les conductes de les persones amb discapacitat, i promou valors com la cooperació i la cohesió de grup que milloren la conducta de tots els que hi participen.

"Handbol Inclusiu" forma part dels diferents projectes que el club vol portar a terme aquesta temporada coincidint amb el seu 50 Aniversari i l'ascens del seu sènior masculí a la Divisió de Plata nacional i el seu sènior femení a la Lliga Catalana.

Segons Albert Bayo, president del Finestrelles Shopping Centre Handbol Esplugues “Volem ser un club d’handbol referent en temes no únicament esportius. Volem continuar treballant els valors amb els nostres jugadors i jugadores, i promoure l’handbol amb les persones amb discapacitats que tenen difícil poder relacionar-se fora del seu entorn familiar o realitzar exercici físic. Ens agradaria activar encara més la vida esportiva de la ciutat d’Esplugues, tenint en compte tots els col·lectius sense excepcions i ajudar a bastir una societat més inclusiva i saludable”.

Per la seva banda, Carla Balart, gerent de Finestrelles Shopping Centre, ha recordat que ‘el centre patrocina aquest equip professional des de fa 4 temporades, una col·laboració que s'emmarca dins de la nostra estratègia de responsabilitat social corporativa i que té com a principal objectiu estrènyer llaços amb la comunitat i el nostre entorn més pròxim, en àmbits com ara l’esport’. Balart ha afegit també que ‘estem molt contents de poder donar el tret de sortida a aquesta ronda d’entrenaments que tindran lloc durant tota la temporada’.

La primera activitat es realitzarà aquest dissabte 25 de setembre a les 17:00 al centre comercial Finestrelles amb la participació del sènior femení.

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)