<%=Club.Nombre %>

Inici d'una temporada molt atípica però amb molta il-lusió.


Benvolguda família del CHE, us donem la benvinguda a una temporada molt atípica. Primer de tot, volem donar-vos les gràcies, especialment en aquests moments tan complicats, per seguir confiant en nosaltres en l'educació dels vostres fills i filles, i per adaptar-vos a totes les circumstàncies que es van succeint amb la millor de les actituds. No seríem el que som, sense tots i totes vosaltres.

La nostra il·lusió continua intacte.

Tot i ser una temporada molt inusual i incerta, la voluntat per part del club, es seguir treballant i oferint-vos el servei com sigui possible. L'esport és salut física i mental, és i serà un servei essencial, i per això hem de lluitar per continuar amb la seva pràctica. Per donar aquest servei hem hagut d'instaurar totes les mesures de neteja i protecció obligatòries, seguir tots els protocols de la Federació Catalana, l'Ajuntament d'Esplugues i uns de propis. Ara que, per uns dies, no es pot entrenar, hem instaurat una metodologia d'entrenaments telemàtics per no perdre el contacte i aconseguir mantenir físicament, tot el que s'ha pogut treballa,r amb tanta suor i esforç, fins ara. Com veieu, la voluntat del Club és trobar solucions en cada moment per tal que els nostres nois i noies puguin gaudir del nostre esport, amb la normalitat que permeti cada situació sanitària.

Objectius esportius

El nostre objectiu esportiu ha estat sempre competir al màxim de les nostres possibilitats, sigui quina sigui la lliga o la categoria en què es competeixi, i ara podríem dir també siguin quines siguin les circumstàncies. Evidentment això a partir de la categoria infantil, per a la minibase el més important és que adquireixin les màximes destreses de l'handbol i les competències pròpies d'un esport d'equip, tot gaudint de la seva pràctica.

Com heu pogut veure el nostre primer equip ha començat la lliga de primera Nacional de la millor manera possible i colideren la lliga, del grup D, el grup català. Per altra banda, el nostre primer equip femení començava tot just la competició de 1a catalana, després de l'ascens de la temporada passada, amb molt bones sensacions, però les mesures per COVID han aturat la competició.

El sènior B, amb una plantilla molt jove començava també la lliga amb gran il·lusió i aspiracions a l'ascens de categoria. Per la seva banda el sènior C, sempre barrejant joventut i veterania han fet un gran grup, molt cohesionat, i volen lluitar també per les primeres posicions de la categoria.

Finalment la resta de la base estava immersa en les fases classificatòries de lliga catalana, en els equips A, i els B començaven amb partits amistosos.

L'staff tècnic

Volem destacar que estem molt contents per l'augment significatiu d'entrenadores a equips del club. Aquesta temporada fins a 9 noies (Aina, Ana A, Anna Y, Emma, Laia L, Laura A, Natalia F., Neus, Yasmina) han fet un pas endavant portant o ajudant a totes les categories de la mini base, l'infantil femení i el cadet masculí B. L'Adri Caballero s'estrena com a coordinador de la Mini base i l'Albert Elias i l'Àvaro Polo continuen amb les coordinacions del femení i masculí respectivament, a més a més són els entrenadors dels primers equips i juvenils del club, en definitiva són els referents esportius de l'entitat. Els equips tècnics dels nostres primers equips, s’han reforçat amb cares noves i algunes no tan: Miguel Torres (Sènior A), David Mateo (Sènior A) i Eduard Calderón (Sènior Femení).

El Jordi Meavilla (Sènior B), Carles Tejedor (Sènior C), l'Ivan Castro (infantil A i juvenil), el Martí Herranz (aleví i infantil B), i en Josep Cabedo (entrenador de porters) completen l'equip tècnic.

Continuem apostant per la formació i com sempre ens agrada trobar l'equilibri amb llicenciats en educació física (6 en total) i els i les joves jugadores que es volen iniciar en direcció d'equips i que han fet els cursos corresponents per a les seves categories.

Un futur amb esperança

Tot i la notable davallada d'inscripcions, estem orgullosos de comunicar que tots els equips han sortit per aquesta temporada i que tot i la situació, hem tingut noves incorporacions a la nostra família.

També hem fet algunes incorporacions a la part administrativa i de gestió del club. Per donar suport a la tasca de la junta directiva i donar suport a l'equip tècnic s'ha constituït una junta gestora amb la junta directiva, representants del grup de delgats, entrenadors, i alguna jugadora, així un gran amic del club que ens ajuda amb les xarxes socials. Tots ells i elles de forma voluntària s'han posat en marxa des de fa un temps per assentar la base d'una estructura acord amb els pròxims objectius del club.

No volem acabar aquesta petita presentació, sense tornar a agrair la vostra confiança i suport. Ens dóna molta força per seguir treballant i sobretot per seguir preparant la temporada vinent, que serà quan puguem celebrar el 50è aniversari del Club.


Comparte en:

  • X (Twitter)