Derrota enfront el BM Granollers

Els martorellencs, van caure a la pista del BM Granollers Sporting, en un partit marcat pels alts i baixos dels joves jugadors groc-i-negres.

Després d'un inici molt fort del Granollers, van arribar a perdre 12-4, però una ràpida reacció visitant va fer anar al descans amb 16-14, a favor dels locals. A la represa, la bona dinàmica martorellenca, va continuar, com demostra el 20-21, al minut 9 de la segona part, però a partir d'aquest moment, els nervis dels jugadors d'Abel Cruz, van fer que encadenessin masses errades, i acabessin perdent en un final d'infart, per 34-31.

Amb aquesta derrota, els martorellencs, es situen tercers a la taula, per la classificació per Lliga Catalana. La propera jornada, els groc-i-negres, es jugaran la classificació, a l'última jornada enfront el CH Sant Esteve Sesrovires.