<%=Club.Nombre %>

Renovació temporada 2021-2022


Benvolgudes famílies,

en primer lloc desitgem que estigueu bé tot i la pandèmia que encara ens afecta, però poc a poc la situació millora i confiem que aviat puguem gaudir del futbol sense limitacions i en companyia de tothom. 

Ara que va finalitzant la temporada us convidem a preparar la 2021-2022 i us volem recordar que com sempre, des del Club Esportiu Pla d’Urgell encarem el curs vinent amb il·lusió, responsabilitat i esperem que amb tots vosaltres. Estarem pendents de les novetats sanitàries que hi puguin haver però tenim ganes de passar-ho bé jugant a futbol, fomentant els valors de l’esport i el treball d’equip d'una manera lúdica. 

Us podem avançar que la propera temporada renovarem les samarretes de tots els equips del club i de moment hi estem treballant per aconseguir un disseny atractiu i trencador. Degut a la renovació de material i per tal de poder fer previsions amb temps, necessitem que ens confirmeu la talla que necessiten cadascun dels jugadors i com a guia podeu fer servir les talles d’aquesta temporada. 

Quan procediu a indicar-nos les talles mitjançant el compliment del següent formulari que us indiquem tot seguit, des del club entendrem que quedeu automàticament renovats per la temporada que ve:

https://www.webdelclub.com/web/Form.aspx?vweb=wcepu&idf=8A853944898BBBA8

Al club ens interessa molt poder disposar de les dades el més aviat possible per tal de poder planificar la gestió del material però també i més important, la planificació esportiva que han de realitzar els diferents coordinadors del club de cara a la temporada vinent, i que no és una feina gens senzilla.

Com a gratitud per part del club, tots aquells qui complimenteu el formulari aquest mes de juny, l’any que ve a l’última quota de la temporada se us aplicarà un 10% de descompte.

Referent a les quotes de la propera temporada, de moment es realitzarà un únic pagament el mes de juliol (com ja és habitual) per un import de 35 €, necessaris per iniciar els tràmits amb la Federació Catalana de Futbol i preparar la temporada. En cas que es produeixin alteracions inesperades els imports serien retornats, i en cas contrari a mesura que avanci la temporada detallarem la distribució de la resta de pagaments.

Aprofitem l'avinentesa per informar-vos que, tal i com ens vam comprometre a l’inici de la temporada, el passat mes d’abril no es va cobrar la mensualitat corresponent, ja que aquesta estava pendent de les ajudes econòmiques dels respectius ajuntaments. Per sort les ajudes han estat les esperades i des d’aquí aprofitem per agrair-los-hi el seu suport econòmic i l’ús de les instal·lacions, les quals són imprescindibles per la viabilitat del nostre club.

Referent a la part esportiva, renovem la confiança amb la nostra estructura actual, que ja està treballant intensament per poder programar i confeccionar els equips de la temporada vinent i per seleccionar els tècnics idonis que puguin oferir la millor formació possible als nostres fills i filles. Estem segurs que ho aconseguirem però per això repetim que és molt important que ens confirmeu la continuïtat de cadascun dels jugadors/es el més aviat possible.

Us recordem els coordinadors actuals:

  • Coordinació General i F7: Josep Maria Carné Torrent, 629 734 776.
  • F11: Ivan Ortega Márquez, 673 010 767.
  • Futbol Femení: Albert Miquel Sampietro, 608 194 341.
  • Futbol Sala: Pau Olivares Sanzo, 650 208 126. 

Preguem que tingueu present aquesta organització i us convidem a que us hi poseu en contacte per qualsevol dubte esportiu que pugueu tenir, cadascun a la seva parcel·la de responsabilitat estan per ajudar-vos.

Finalment, us animem a que continueu consultant la web del club, www.cepu.cat, on hi trobareu notícies, resultats, comunicats i altra informació del vostre interès.

Quedem a la vostra disposició i desitgem que puguem gaudir d'una bona temporada 2021-2022.
 

VISCA EL CLUB ESPORTIU PLA D’URGELL!


LA JUNTA

Eduquem futbolistes, entrenem persones!


Comparteix a:

  • X (Twitter)