<%=Club.Nombre %>

#DESCONFINAMENT_amb #responsabilitat amb #seny


Va arribant l'hora de l'desconfinament amb Diferents fases, calç seguir els Instruccions, els normes, fem-ho amb Responsabilitat i amb SENY.

 

-------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La situacio provocada per la  pandèmia de coronavirus  ha alterat el Nostre dia a dia, i ENS obliga a Deixar de pensar en nosaltres i pensar en tots. És per un tema de  Responsabilitat . I si Bé ENS agrada Sortir de casa i Fer activitats socialment, durant aa a a els Pròxims dies és Necessari renunciar-hi. La Millor opció, la necessària, és  quedar-se a casa . No Solament per evitar el contagi propi, sinó, i sobretot, per no posar en RISC les persones més vulnerables.

Cal Tenir Molt present que la Millor manera per combatre AQUEST virus que ho ha capgirat tot és el  distanciament social  i la higiene. Cal evitar la Interacció amb la resta de persones, i d'aquí aa a els Mesures implantades per aa a els autoritats. AQUEST MATEIX divendres, el president de la Generalitat de Catalunya demanava el confinament de catalunya , i el president de l'Estat espanyol anunciava que AQUEST MATEIX dissabte L'Estat d'alarma  No són Mesures exagerades; són aa a els Mesures necessaries per poder Fer front a l'Covid-19, un virus que, per desconegut, encara no et una cura clara.

 

 

 

 

 


Comparteix a: