Hi haurà un minut de silenci en tots els enfrontaments d'este proper cap de setmana

La FFCV ha comunicat a tots els Clubs adscrits que a tots els partits que s’han de jugar este proper cap de setmana, es guarde un minut de silenci en homenatge al jugador cadet de l’Alzira Nacho Barberà, tristament mort el darrer dissabte als camps de La Puríssima.

Este homenatge començarà este mateix dijous, quan València i Barça guarden eixe minut de silenci abans de començar la tornada de les semifinals de Copa.

Casualment este proper dissabte la FEBO jugarà dos partits contra la UD Alzira a la Puríssima: en prebenjamí A i en infantil C, ajornant-se el que també havia de jugar-se a Ontinyent entre els equips cadet C de tots dos Clubs, que han acordat jugar-lo el proper 25 de febrer.

Recordar l’empat d’ahir del Sant Rafel a Moixent, on els d’Àngel Guarner hagueren de remuntar un 2-0 per acabar empatant a dos gols, després que s’aplegara al descans amb l’empat inicial.