<%=Club.Nombre %>

Reconeixement a Iván Alaminos


CLUB 
NOTICIA
El club vol agraïr i destacar la feina d'un dels homes de la casa i que porta tota la vida en diferents etapes lligat al club, realitzant una gran tasca per el CD Blanes.

Parlem d'Ivan Alaminos, actual responsable del futbol amateur del CD Blanes que canviarà de rol al club, ja us explicarem en els pròxims dies, i deixarà el seu lloc a Juan Martínez.

Amb Ivan a la direcció esportiva de les categories amateurs desde l’any 2018, el primer equip va aconseguir l'ascens a 2a Cat la temporada 2018/2019, va mantenir la 2na Catalana al 2019/20 i aquest any ha posat l’equip a la lligueta d’ascens amb posibilitat de pujar a la primera Catalana.
Com a entrenador amb Cristian Martínez va aconseguir l'ascens a 3a Cat amb el Blanes "B" la temporada 2019/2020.

l'Iván ha jugat en tots els equips de futbol base del club completant unes 15 temporades fins a acabar jugant amb el Primer Equip.

Seguidament va tirar endavant un projecte futbolistic amb l'Atlètic Blanes amb els seus amics, un club que va tenir uns 15 anys de vida i que es va anexionar amb el CD Blanes al 2018.
Com a entrenador es va fer càrrec de l'escoleta i l’aleví i durant 2 temporades i va dirigir al Blanes "B" aconseguint l'ascens a 3aCatalana.

Valgui aquest reconeixement per valorar tota una vida relacionada amb el club i amb èxits destacats.
Pròximament us explicarem quin serà el nou rol al club de l’Ivan Alaminos!!

Seguim treballant.


Comparteix a: