<%=Club.Nombre %>

"Mendi" continuarà defensant la samarreta del Deportivo Ontinyent


Important renovació al nostre Amateur, ja que un dels jugadors de “casa” continuarà aportant als seus 27 anys, no sols experiència a la banda esquerra, sinó a més, la qualitat en el seu joc, i que el fà un dels que més temporades acumula defensant la samarreta del Deportivo Ontinyent.

Natural de Benigànim, Francesc Serrano “ Mendi”, tot i haver tingut menys protagonisme que les anteriors campanyes al primer equip (la 20/21 va ser 8 vegades titular dels 19 partits disputats, per 22 dels 24 que es van jugar la 19/20), ha mostrat la seua satisfacció per continuar jugant a La Puríssima, tal i com ens comenta:

Un any més Mendi i Deportivo continúen junts, i ja van uns quants anys..

Ja saps massa el que vull a este Club i pots imaginar lo content que estic de seguir jugant en La Puríssima, en casa. Estic molt agraït a la gent que ha fet açò possible.

La 20/21 ha estat una gran temporada, tot i lo complicada per les circumstàncies...

La veritat que la temporada no puc dir que acabés com ens haguera agradat ja que vam tindre l'ascens a punt d’aconseguir-lo, però soles haver perdut dos partits i veient els números que hem aconseguit, la veritat que la temporada ha segut notable... Estic segur que acabarem aconseguint l'objectiu.

Com haveu vist este bot de qualitat des de l'arribada de Pascual al Club, sobretot els que porteu més anys...

Indubtablement quan Pascu arriba al Club, el Sanra (i permetixme que ho diga així), dóna un bot de qualitat que es increïble. En els  resultats ja es pot vorer clarament, però a més tant en els entrenaments i amb la gent que ha vingut gracies a ell, i que ha vingut a sumar, això s’ha notat.  Ojala totes les persones que vinguen siguen així: que vullguen al Club desinteressadament, gent de casa que fa que el Club vaja sempre a més.

Que t'ha semblat el relleu que ha hagut a la banqueta de la Puríssima?

Jo personalment pense que ací té que estar la gent que vulga estar, jo estaré content de tot el món que vulga vindre a sumar i a ajudar a aconseguir l'objectiu. El Club està per damunt de tot i de tots, i qui no vulga estar millor que no estiga.

Coneixes algo del nou entrenador?

El nou entrenador no el conec, però si que he pogut parlar en ell i m’ha paregut una persona molt agradable amb la que es pot parlar, apart que totes les referencies que tinc són totes bones. Lii agrada construir des de darrere i jugar per bandes i això per la posició que ocupe normalment i la meua forma de jugar hem pot beneficiar molt.


Comparte en: