Doble derrota pel Primer Equip Femení

El conjunt dirigit per Miguel Angel Interllige, va caure per partida doble enfront l'AEH Les Franqueses.

En el primer partit de la jornada, corresponent a la jornada 4 de 1a Nacional, les martorellenques, van caure estrepitosament enfront les vallesanes, per 38-22, en un partit que tot i que disputat els primers 15 minuts, el conjunt local va dominar de principi a fi, com demostra que en tot moment va anar per sobre al marcador.

Al segon partit del cap de setmana, i corresponent a la jornada 11 de 1a Nacional, les groc-i-negres, es van refer de la desfeta del dia anterior i van plantar cara, a les franquesines, amb un millor joc. Aquesta millora va permetre a les locals, lluitar de tu a tu, pel partit fins a falta de 4 minuts, on del 25-27, es va passar al 25-31.

Les martorellenques, segueixen penúltimes a la classificació del grup B, de 1a Nacional, i ja no tenen opcions per classificar-se per la fase d'ascens, classificant-se així per la fase de permanència, on s'enfrontarà enfront els quatre últims classificats.

La propera jornada, les groc-i-negres, s'enfrontaran en doble partit, enfront l'Handbol Vilamajor, on una victòria seria molt important, en cas de classificar-se també a la fase de permanència.