<%=Club.Nombre %>

Acabaran la temporada sense empatar cap partit?


Afrontem les últimes setmanes de competició oficial d’esta atípica 2020/2021, la qual vam iniciar a meitat d’octubre i que després de vuit mesos acomiadarem pròximament. Però volem fer referència a una dada poc habitual en el món del futbol, no per això impossible: finalitzar la lliga sense haver empatat cap partit.

I és que dels 16 equips que encara tenim en competició, sis d’ells bé han guanyat, bé han empatat els enfrontaments disputats fins ara. Per alguns d’ells els resten encara dues jornades lligueres, mentre que dos equips ficaran el punt i final esme mateix cap de setmana.

A esta xifra d’equips, en podríem afegir fins a set equips més que durant la 20/21 han acabat empatant tant sols un encontre: Cadet A, Cadet Femení, Infantil B, Aleví D, Aleví Femení, Prebenjamí A i C.

Pels entrenadors d’estos equips que sols o han guanyat o han perdut els duels, açò és possible a “les ganes de guanyar sempre, això ens fà que mai ens conformem en l’empat i sempre vullgam el +3” com afirma Tono Valls (entrenador de l’Infantil C), i que comparteix plenament Jorge Cambra, responsable del Benjamí B. Per la seua part, Miquel Úbeda (Cadet C) pensa que “de vegades són detalls, ja que el disputar una lliga tant igualada porta estes circumstàncies. De fet hem tingut partits on en uns minuts d’encert ofensiu com a Xàtiva, podem remuntar; o defensius com al partit de La Canal, amb una gran aturada d’Héctor ens va fer guanyar”. En canvi l’entrenador de l’Aleví B Pepe Garcia assegura que “açò s’atribueix a que depèn molt del nivell del grup on estigues, sobretot als partits de futbol-8”.

 


Comparte en: