<%=Club.Nombre %>

REFLEXIONS PER A LA FAMÍLIA BLAVA


El CF IGUALADA, com tots els clubs esportius, no ha estat absent de la problemàtica Covid-19; un aspecte que ha afectat, a tothom, en tots els sentits.

La família Blava, malgrat tot, segueix més viva que mai. És admirable com tothom ha contribuït a la "normalitat" dins la "anormalitat".

Les famílies han admès totes les situacions, sense retrets, sabent que sempre s'ha fet el millor possible dins les restriccions imposades.

Els entrenadors/res han estat, en tot moment, amb els seus jugadors/res: ja sigui presencial o telemàticament.

L'staff tècnic,  sempre i en tot moment, ho ha tingut tot a punt per quan calia reprendre i per quan calia aturar: tests covid per entrenadors i jugadors/res nacionals, adaptacions horàries i de partits a les franges horàries possibles, canvis sobtats dels horaris per ajornaments Covid, atenció Fisioterapeuta... serveis administratius fent que tota la part legal i l'econòmica (molt complicada amb la Covid-19) sigui complerta amb eficàcia, i la Junta amb la visió clara i cercant tots els recursos perquè aquest "nostre futbol" sigui possible. 

Quan tothom fa el que pot, diu el refranyer, que no s'està obligat a més. Doncs us asseguro que, aquí, tothom ha fet el que ha pogut i molt més.  Només queda agraïment a TOTA la família blava. 

A nivell esportiu dir que estem molt contents de com ha anat tot, malgrat els entrebancs; farem punt específic pels primers equips.

En el futbol Base formatius l'objectiu/visió segueix inalterable com en el primer dia: 

- La Millor formació esportiva individual, evolutiva per edats. 

- La Millor adaptació a la comprensió dels diferents aspectes del joc d'Equip i en diferents situacions, també evolutiva en l'edat.

- Finalment ajudar, a les famílies, a l'evolució del jugador/ra en els aspectes que comporta el SER "persona" . 

La formació dels tècnics, per el club, és bàsica; i no només en l'aspecte de formació esportiva, sinó també en la psicològica del tracte als jugadors/res, en la seva evolució com a persones.

En aquest aspecte, esperem ja amb més estabilitat, reprendre les formacions dels nostres tècnics, en base als programes preparats per :

- Metodologia: Carlos López, entrenador 1er Equip

- Valors: Franchu, psicòleg esportiu

Al CFIGUALADA,  des dels Prebenjamins, passant per Benjamins,  Alevins, Infantils, Cadets i Juvenils,  tots i totes, han de tenir el mateix programa formatiu i tracte. És decisió de cada família aspirar a un futur més o menys competitiu; ser professional del futbol ni es senzill ni ha de ser una obsessió; si arriba per voluntat i esforç, arribarà.  Però del que si que n'estem segurs és que tots i totes seran persones que han de viure en una  societat; que tots els valors positius que els puguem aportar els seran útils; amb aquesta formació en valors si que no hem d'errar.

Un record molt especial per l'equip Inclusiu que "entrena" en Franchu; realment ens omple d'orgull de tenir-lo.

En l'aspecte esportiu, és molt probable, que en les categories No Nacionals (les que depenen de la FCF) tinguin ascensos i no descensos; sembla un tema que pot ser aprovat, pels clubs, si hi hi ha consens de tots els clubs guiats pel bon sentit comú. Són molts els arguments que fan aquest punt possible.

Respecte als primers equips, que són en categoria Nacional, l'any ha estat molt complicat.

I molt en especial el 1er Equip M de 3a divisió, que arrel de tests Covid ha tingut prop de 4 aturades; cosa que fa que la preparació física no hagi estat la adient. En l'actualitat ha hagut de jugar, durant 1 mes, els dimecres i diumenges sense parar, venint de 3 setmanes sense haver jugat per Covid-19. Això ha comportat lesions i mermes físiques, arrel d'una preparació adient  "impossible" . 

El nostre  1er Equip Fem té possibilitats de salvar la Categoria de 1a Nacional, després de guanyar al Balears.

El 1er Equip M ja no té possibilitats, i menys arrel dels problemes assenyalats.

Malauradament, és molt possible que aquests dies haguem de confirmar una molt mala notícia: un jugador emblemàtic del Club, el nostre Martí Just, pot haver sofert un trencament del lligament lateral i creuat, en l'entrenament d'ahir dissabte. Veurem que en diu la ressonància; esperem els millors resultats per la seva salut, tot i que cal esperar. Animmmmm Martí.

El CFIGUALADA,  juntament amb altres Clubs Catalans, demanarà a la RFEF que no hi hagi descensos a la 3a Divisió M ni a la 1a Div Nacional Fem. En no haver-hi descensos a la Catalana, seria un gest de sentit comú, atès la singularitat de la temporada, el deixar sense afectes els descensos de Nacional. No és senzill, però ho intentarem.

Només ens queda agraïr,  molt sincerament, a tothom que, dia a dia, ajuda a que la família blava segueixi la seva visió, i portant el nom de la ciutat arrel de Catalunya.

#SomBlaus

#SomBlaves

#SomFutbol

#SomValors 


Comparteix a: