<%=Club.Nombre %>

6 Infantils s'incorporen a la nostra Escola, demostrant que està de moda


El treball que està fent-se a la nostra Escola no passa desapercebut per a molts joves jugadors que volen créixer al nostre costat. Este fet ho demostra també pel bon fer del nostre departament de captació, que no s’atura en cap moment de la temporada i que busca incorporar joves talents que aposten per la nostra Escola.

És el cas d’un total de cinq jugadors que venen a La Puríssima per primera vegada, més un altre que després d’uns anys, torna a la nostra Escola per a començar la seua etapa al futbol-11.

L’ontinyentí Marc Garcia Garcia (19/08/2009) és un jugador del mig del camp que torna a La Puríssima, on ja va estar en la seua etapa de futbol-8, per a estrenar-se al futbol-11.

Altra de les incorporacions és la del jugador de Muro, Carles Santamaria Monter (09/02/2008), un central esquerrà que estava competint al Muro CF, i que és una aposta de la Direcció Esportiva de la nostra Escola, mitjançant José Mollà.

També s’estrenarà al futbol-11 a la nostra Escola el jugador de Cocentaina Enrique Soler Cerdà (11/09/2009), qui aterra a La Puríssima provinent del Contestano. Es tracta d’un jugador de tall ofensiu en qui s’ha dipositat molta confiança, després d’haver aconseguit marcar una mitja de més de 20 gols en la seua etapa al futbol-8.

Del Contestano també aplega a la nostra Escola Àlvaro Garcia Juan (02/04/2008). Un jugador que tant de bo pot ocupar la posició de banda, com atacant i que és natural d’Alcoi.

Característiques semblats ofereix el jugador albaidí Hugo Navarro Santiago (22/07/2009), qui també començarà la seua etapa en futbol-11 amb nosaltres, després d’haver jugat anteriorment al CD Albaidense.

I altre dels jugadors que anunciem que s’incorporen a la nostra Escola en la seua etapa com a Infantils és Ruben Bou Gilabert (26/092008). I és que este davanter del Genovés deixa el Ciutat de Xàtiva per a jugar a La Puríssima esta propera temporada.


Comparte en: