<%=Club.Nombre %>

Comprimit cap de setmana amb els 21 equips en joc


Per segon cap de setmana anem a encetar una jornada amb tots els nostres equips amb partits lliguers, esta vegada condensats entre dissabte i diumenge; jornada que tancarà el primer equip jugant-se el segon lloc a la classificació davant el CD Contestano diumenge de vesprada.

Una jornada que, com vam anunciar esta setmana, servirà per ficar punt i seguit a alguns dels nostres, mentre que de nou anem a viure partits més que decisius entre equips que copen els primers llocs de la classificació, com per exemple el Cadet C (són els campions d’hivern i visiten el 2n) i els casos oposats de l’Infantil A i del Prebenjamí A, ja que tots dos actualment estan al segon lloc de la taula i visiten al líder.

I una altra setmana que anem a jugar fins a 5 partits front la UD Carcaixent, al temps que altre dels nostres visitarà al líder de la seua categoria: l’Amateur Femení. A destacar també la visita de l’Infantil C al feu de l’equip amb millor defensa o l’encontre que jugarà el Prebenjamí C (3r) davant el 4t classificat.


Comparte en: