<%=Club.Nombre %>

La Puríssima acollirà fins a 13 partits


Anava a ser una jornada completa pels nostres equips, però l’ajornament dels encontres de lliga tant del 1r equip com del Juvenil, així com el “descansa” del Cadet B, priven de que tots els equips tinguen partit, si bé les xiques de l’Aleví Femení encara no han encetat la lliga (les espera el València CF a l’estrena el proper cap de setmana).

Un cap de setmana on tots els equips masculins de Futbol-8 jugaran partit a La Puríssima entre hui divendres i diumenge, i on esta vegada si, l’Infantil C encetarà la seua participació lliguera, mentre que el Cadet C jugarà un amistós al temps que espera l’inici de la 20/21.

Les que si que s’estrenaran en lliga són les xiques del Cadet Femení, on les de Guillermo Amigo rebran un Carcaixent que va perdre la setmana passada. Serà diumenge després del duel de l’Infantil B, on els de Julio Villa se les voran amb altre dels equips que va guanyar en l’estreno lliguer, com els nostres. Però dissabte tenim una important cita a La Puríssima, ja que les de l’Amateur Femení reben l’equip màxim golejador del grup. un encontre on les de Pau Calatayud buscaran el primer triomf a casa.

 


Comparte en: