<%=Club.Nombre %>

Pablo Belda, Rogelio Espi, Javi Belenguer i Guillermo Real, continuen amb nosaltres


Gran aposta de futur del Director Esportiu de la nostra Escola Pascual Donat, qui no sols està ampliant el compromís amb jugadors que la propera temporada defensaran els colors del Club Deportivo Esport Base Ontinyent en edat Juvenil, sinó que a més, aposta per jugadors que esta mateixa campanya s’han estrenat al futbol-11 a l’equip Infantil B entrenat per Julio Villa.

Un total de quatre jugadors han manifestat la seua continuïtat en la nostra Escola, com és el cas de l’ontinyentí Javi Belenguer Ferrero (20/02/2008), central esquerrà que s’ha mostrat “molt a gust, tant amb l'entrenador com amb els companys que tinc, i a més he de dir que tinc molt bones sensacions de cara al futur”.

Rogelio Espi Pastor (13/10/2008) és altre dels que continuarà un any més a la nostra Escola. Este migcentre natural d’Aielo de Malferit, tot i la seua joventut manifesta que “estic molt a gust i tranquil. En aquesta Escola tinc molt bones amistats amb tots i estic molt content, i com conec a tots els que dirigeixen l’Escola i em cauen molt be, vullc estar ací”.

De Canals és Guillermo Real Esteve (19/12/2008), un jugador que juga a la posició d’extrem dret i que no dubta en afirmar que “Vull continuar en la  FEBO perquè estic molt agraït. Des del primer dia en van fer sentir com en casa, tant companys entrenadors, coordinadors, etc. És un Club on jo pense que amb esforç es poden aconseguir diferents metes. La temporada que ve en infantil per la categoria que es juga es una gran oportunitat, per tot això vull jugar l’any que be en la FEBO”.

Un dels jugador de la nostra Escola, que es mostra molt il·lusionat és Pablo Belda Sanz (12/05/2008), jugador que s’ha estrenat al futbol-11 esta 2020/2021 de la mà de Julio Villa. Tot i la joventut d’este mitja punta d’Aielo de Malferit, Pablo té clar que “en aquesta última temporada, he notat que he progressat molt en el meu primer any del futbol 11, al mateix temps que em divertia. Això es molt important per a mi. També m’he sentit molt arropat, tant pel meu entrenador, com pel club. El poder fer el que més m’agrada, que es jugar al futbol, junt als meus companys i amics, i recolzat per la confiança que es té en mi, han segut les raons de pes per a quedar-me al club.”


Comparte en: