<%=Club.Nombre %>

REPRESENTACIÓ DEL CF IGUALADA


Benvolgudes famílies,

Com estava previst, avui estem aquí per  gaudir de la recepció , que el Consistori de l´Ajuntament d´Igualada, fa als equips que han quedat Campions del nostre Club.

És un acte de reconeixement a TOTES i TOTS els esportistes del CFIgualada, per mitjà dels que han aconseguit ser primers; però per a TOTHOM, i per l´Ajuntament és de ben segur també, TOTES i TOTS en són campions. Un aplaudiment per a tots ells!

Una temporada, juntament amb l’anterior, molt diferent; Igualada / Conca d’Òdena, va ser el “Big Bang” del Covid al nostre país; tothom, encapçalat pel consistori, va ser conscient de la dificultat del moment, i la solidaritat no ha mancat ni un moment.

Com a President del CF Igualada, en representació  de més de:

•             47 Equips: on vull fer referència a un Equip; un equip encapçalat i guiat pel “Franchu” (Francesc Martínez), un equip que ens omple d’orgull, i que Elles i Ells si que en són els NOSTRES CAMPIONS: L’equip Inclusiu.

•             550 Jugadores i jugadors

•             90 Tècnics i persones d’organització i tasques diverses

•             140 Associats i Empreses col·laboradores

•             500 Famílies: Pares i mares, acompanyats de tota la família, i molt en especials dels Avis.

•             ... i molta  Ciutadania d´Igualada , Comarca i més enllà inclús. .

 

Cada setmana, per Les Comes hi passen més de 1.000 persones que ens visiten per “jugar” davant el CF Igualada; en som per a ells un mirall de la nostra Ciutat.

Cada setmana, d’Igualada, surten  més de 1.000 persones que visiten diferents indrets del territori Català; tots ells en són els nostres Ambaixadors.

L’imatge que els nostres “rivals”  esportius tinguin de nosaltres, tant a Les Comes com quan visitem altres camps, és l’imatge que tindran de la nostra Ciutat. I com va dir algú, de manera molt assenyada: “mai es té el moment de donar una segona primera impressió”. 

Avui, tenim aquí les jugadores i jugadors que han aconseguit llurs campionats; ells representen a TOTA la família blava; a més de 2.000 persones que, dia a dia, pensen i viuen en Blau.

Al CFIgualada, des que vàrem accedir a l’honor de poder conduir durant un temps el Club, es mou una visió que es inalterable, i si cal encara més arrelada: La millor formació seguint un programa psicopedagògic evolutiu amb l’evolució natural de la persona.  Aquests punts son:

 

1)            La millor formació esportiva individual, amb caràcter de superació constant.

2)            La millor formació esportiva grupal, sabent que l’Equip , sempre, és mes fort que un de sol.

3)            Ajudar, a les famílies, a la millor formació possible com a persona.

.. i que gaudeixin del futbol, i els serveixi com a formació en la seva vida.

Conceptes senzills d’escriure, i no tant de ser acomplerts, en un món, a voltes, massa individualista i emocional; que alguns en diuen: “així és el futbol”. 

Noies, nois de: 

a)            Aleví  MAS G

b)           Aleví MAS J

c)            Infantil FEM C

d)           Juvenil MAS A

Felicitats per la fita, i sapigueu que: aquest és un dia que recordareu tota la vostra vida, segur, com també recordareu les amigues i amics i educadors/res que us han acompanyant aquesta temporada.

I per acabar, no podem deixar d’agrair, molt sincerament, el recolzament diari de les famílies; sense elles RES de tot així seria possible.

Felicitats a Totes i Tots.

Francesc Jorba en nom del CFIgualada


Comparteix a: